Jaap Bressers 

Schrijver & spreker 

Jaap Bressers (1983) heeft van jongs af aan een doel: alles uit het leven halen. Aanvankelijk doet hij dat door het liefst zo hard mogelijk te werken om zijn droom te verwezenlijken: topmanager worden na zijn studie Internationaal Management. Op zijn 21e verandert alles. Een frisse duik in zee loopt uit op een hoge dwarslaesie. Na een zware revalidatieperiode besluit Jaap zijn leven een totaal andere draai te geven.

Nieuwe talenten aanboren
Hij boort nieuwe talenten aan. Aanvankelijk als tonprater ‘Joop Antiloop’ met carnaval, laat hij met veel humor zijn omgeving weten dat hij misschien wel in een rolstoel zit, maar nog wel gewoon Jaap is. Na die eerste kennismaking met het podium weet Jaap dat daar zijn toekomst ligt. Vier jaar lang treedt hij op als Nederlands eerste Sitdown Comedian in bijna alle grote theaters van Nederland en op festivals als Laughing Matters en Lowlands. In België, Duitsland en Denemarken geeft hij Engelstalige shows.

De kracht van het kleine
Tegenwoordig treedt hij vooral op voor het bedrijfsleven. Jaap heeft veel meegemaakt, maar vooral ook veel geleerd. Die kennis deelt hij met zijn publiek. Hij linkt pakkende, persoonlijke verhalen aan uitdagingen in organisaties en weet zo als geen ander mensen te raken en vermaken. Een unieke mix van inhoud, inspiratie en op het juiste moment ontspannen humor. Met als rode draad: de kracht van het kleine. Hoe maak je het verschil voor jezelf en voor de klant? Hoe groot die kracht van het kleine is, ontdekte Jaap dankzij broeder Carlos, de Portugese broeder die hem met een klein gebaar weer de kracht gaf om door te gaan. Niet voor niets zijn Carlosmomentjes een begrip voor iedereen die Jaap wel eens heeft meegemaakt.

Voor meer informatie over de sessie van Jaap Bressers op AMhypotheken, klik hier >>>

Arjen de Bake 

HDN

Arjen de Bake is binnen HDN verantwoordelijk voor business development, innovatie en datamanagement. Hij adviseert over nieuwe ontwikkelingen binnen de financiële dienstverlening en zorgt voor realisatie van innovatieve diensten. Ook weet hij alles over de trends en ontwikkelingen in de hypotheekmarkt en verzorgt hij de kwartaal- en jaaroverzichten van HDN.

Voor meer informatie over de sessie van Arjen de Bake op AMhypotheken, klik hier >>>

Floor Milikowski 

Sociaal geograaf 

Floor Milikowski (1980) is journalist en sociaal geograaf en publiceert veel in De Groene Amsterdammer. Onlangs verscheen haar boek 'Een klein land met verre uithoeken' over de toenemende verschillen tussen kansarme en kansrijke regio's in Nederland. In 2018 verscheen haar boek 'Van wie is de stad' over het snel veranderende Amsterdam.

Voor meer informatie over de sessie van Floor Milikowski op AMhypotheken, klik hier >>>

Michel van der Sluis 

Director Fortrum

Michel is Director en één van de oprichters van Fortrum. Fortrum is een vertrouwde onafhankelijke adviseur voor financiële toporganisaties. Met zijn unieke en ongeëvenaarde internationale mix van experts en sterke reputatie, combineert Fortrum diepgaande kennis en brede internationale ervaring op het gebied van hypotheken en consumptief krediet in het ondersteunen van haar klanten met Consultancy, Risk Solutions en Due Diligence-diensten. Michel is een doorgewinterde financiële professional met diepgaande kennis en praktische ervaring en is verantwoordelijk voor het Nederlandse Consultancy team. Daarnaast is hij betrokken bij Due Diligence opdrachten voor internationale klanten.

Voor meer informatie over de sessie van Michel van der Sluis op AMhypotheken, klik hier >>>

Carla Hidding

Aegon Hypotheken

Carla Hidding is binnen Aegon Hypotheken werkzaam als Digital Innovation Manager. Vanuit het team Bussiness Development wordt er bij Aegon Hypotheken veel tijd en energie gestopt in innovaties om de hypotheekketen beter, makkelijker en efficiënter te laten verlopen. De hypotheekketen aan elkaar verbinden met nieuwe digitale middelen is een mooie uitdaging want er ligt nog een wereld te winnen tussen techniek en praktijk. Door samen op te trekken met onze businesspartners kunnen we deze bij elkaar brengen en versterken. Goede tooling opleveren voor klant, adviseur en Aegon is haar passie.

Voor meer informatie over de sessie van Carla Hidding op AMhypotheken, klik hier >>>

Frederiek Busweiler

Manager business- en productontwikkeling NHG

Frederiek Busweiler is actief op het snijvlak publiek-privaat. Daar waar maatschappelijke belangen en commerciële belangen samen komen, ontstaan de meest interessante vraagstukken. Vaak op te lossen in een uitdagend stakeholderveld waar samenwerking niet altijd makkelijk, maar wel noodzakelijk is. Eerst deed zij dat als adviseur van de minister van Financiën. Nu als manager business- en productontwikkeling bij NHG. Zij en haar collega’s geloven in een eerlijke woningmarkt en werken aan de missie van NHG om de woningmarkt toegankelijk te houden, te verduurzamen en consumenten te helpen met het vangnet dat NHG biedt. Geen eenvoudige, wel een waardevolle missie.

Voor meer informatie over de sessie van Frederiek Busweiler op AMhypotheken, klik hier >>>

Prof. dr. Dirk Brounen

Hoogleraar vastgoedeconomie

Als hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg onderzoekt Dirk Brounen de internationale vastgoedmarkten en in het bijzonder het risico en rendement van vastgoedinvesteringen, de meerwaarde van vastgoedverduurzaming, en het belang van financiële planning. Zijn onderzoeksresultaten zijn onder meer gepubliceerd in internationale vakbladen als: The European Economic Review, RAND Journal of Economics, en Real Estate Economics. Verder doceert hij verschillende financiële vastgoedvakken binnen opleidingen aan diverse leergangen en is hij auteur van het populaire boek Nooit Meer Slapend Arm. Naast zijn academische werk is Dirk actief als adviseur voor onder meer pensioenfondsen, beleggers, ministeries, toezichthouders en verzorgt hij met veel plezier lezingen over zijn onderzoek op diverse podia. Ook binnen de universiteit verbindt hij de theorie met de alledaagse praktijk. Daartoe heeft hij het TIAS vastgoedLAB opgezet, waarin hij samen met partners uit de markt op een onderhoudende manier het inhoudelijke vastgoeddebat voor een breed publiek via oa. webinars en podcasts toegankelijk maakt. Zie www.vastgoedlab.nl

Voor meer informatie over de sessie van Dirk Brounen op AMhypotheken, klik hier >>>

Irma van de Wildenberg

Projectleider en onderzoeker bij Six Fingers

Ontwerp- en innovatiebureau Six Fingers bouwt samen met klanten aan de toekomst van hun organisaties. In haar rol als projectleider en onderzoeker houdt Irma zich vooral bezig met maatschappelijke problemen en het vinden betekenisvolle oplossingen door middel van ontwerp. De afgelopen jaren is zij actief betrokken geweest bij verschillende ontwikkelingen bij Florius, o.a. met de focus op vitalo’s, sociale impact en toekomstbestendigheid. Door het uitdagen van de dominante logica, te leren van andere sectoren en de juiste vragen te stellen zijn er samen nieuwe paden ontdekt

Voor meer informatie over de sessie van Irma van de Wildenberg op AMhypotheken, klik hier >>>

Stefan Groot

Senior - econoom woningmarkt Rabobank

Stefan Groot werkt als senior-huizenmarkteconoom bij RaboResearch Nederland, Economie en Duurzaamheid. Zijn belangrijkste aandachtsgebieden zijn de dynamiek op de huizenmarkt, de aanbodzijde van de huizenmarkt, en woningmarktbeleid. Hij heeft daarnaast een brede kennis op het gebied van regionale en stedelijke economie. Stefan studeerde economie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en is tevens aan deze universiteit gepromoveerd. Na zijn promotie werkte hij tot 2014 als postdoctoraal onderzoeker bij de Vrije Universiteit en daarna tot 2021 als econoom bij het Centraal Planbureau.

Voor meer informatie over de sessie van Stefan Groot op AMhypotheken, klik hier >>>