Jeroen Pels

Triodos Bank 

Jeroen Pels (38) is Directeur Private Banking & Hypotheken bij Triodos Bank Nederland. Hij is actief in het maatschappelijk debat over verduurzaming, milieu en kansengelijkheid. Zo bepleitte hij tijdens onderhandelingen voor het Klimaatakkoord en bij een hoorzitting in de Tweede Kamer om de energierekening mee te nemen in de leencapaciteit van hypotheken. Daardoor kunnen er snellere stappen worden gemaakt in de verduurzaming van de woningvoorraad. Triodos Bank heeft deze systematiek zelf al leidend gemaakt bij het verstrekken van hypotheken. Ook was Triodos de eerste bank die de hypotheekrente koppelde aan de energieprestaties van de woning. Dit voorjaar introduceert de bank een hypotheek voor bio-based bouwen. Door consumenten een lagere rente in het vooruitzicht te stellen als ze afzien van staal en beton, hoopt hij het gebruik van duurzame bouwmaterialen te stimuleren. Naast groen richt Jeroen zich op oplossingen voor wijken waar mensen minder handelingsperspectief hebben, om bij te dragen aan kansengelijkheid. Ook maakt hij zich nog steeds hard voor eerlijke financieringsoplossingen voor zittende eigenaren die willen verduurzamen (gebouw gebonden).

Jan van Halst

Oud-profvoetballer, mede-eigenaar 'Van Baas naar Coach'

Als kleine jongen had ik maar één droom: profvoetballer worden. Ik begon bij amateurclub Jonathan in Zeist en werd op mijn 17e gescout door FC Utrecht. Mijn droom werd werkelijkheid. Met veel plezier en bevlogenheid heb ik 16 jaar lang als prof gevoetbald. Nadat ik mijn voetbalcarrière op 34 -jarige leeftijd afsloot, mocht ik bij meerdere TV-zenders als analist aanschuiven. Wedstrijden uit de Eredivisie, EK’s en WK’s, maar ook uit de Champions League, de Premier League en de Spaanse Liga mag ik tot op de dag van vandaag analyseren met behulp van de AKI. Heerlijk om op deze manier zo bij het voetbal betrokken te blijven. In mei 2019 startte ik, na diverse commerciële leidinggevende functies bekleed te hebben, samen met Bart Nijhuis een eigen coaching- en trainingsbureau; Van Baas naar Coach. Wij geven op maat gemaakte trainingen en coaching aan het bedrijfsleven voor leiderschaps- en teamontwikkeling.

Annemarie Brüning

Dagvoorzitter

Sinds 2017 is Annemarie Brüning te zien als één van de presentatoren bij het programma Hart van Nederland bij SBS6. In 2020 was ze voor het eerst te zien in Shownieuws op SBS6 in de late showrubriek. Naast tv-programma’s presenteren spreekt ze ook veel voice-overs in voor verschillende commercials. Verder is Annemarie Brüning ook trouwambtenaar en ceremoniespreker.

Paul Bänziger

Debat 

Senior Manager Commercie Hypotheken bij Syntrus Achmea. 

Willem Oudijk

Debat 

Manager intermediaire distributie bij Rabobank. 

Paul Staps

 Debat 

 Manager Intermediaire Verkoop

     Roald van der Linde

          Debat 

          Lid Raad van bestuur NHG