Jaap Bressers 

Schrijver & spreker 

Jaap Bressers (1983) heeft van jongs af aan een doel: alles uit het leven halen. Aanvankelijk doet hij dat door het liefst zo hard mogelijk te werken om zijn droom te verwezenlijken: topmanager worden na zijn studie Internationaal Management. Op zijn 21e verandert alles. Een frisse duik in zee loopt uit op een hoge dwarslaesie. Na een zware revalidatieperiode besluit Jaap zijn leven een totaal andere draai te geven.

Nieuwe talenten aanboren
Hij boort nieuwe talenten aan. Aanvankelijk als tonprater ‘Joop Antiloop’ met carnaval, laat hij met veel humor zijn omgeving weten dat hij misschien wel in een rolstoel zit, maar nog wel gewoon Jaap is. Na die eerste kennismaking met het podium weet Jaap dat daar zijn toekomst ligt. Vier jaar lang treedt hij op als Nederlands eerste Sitdown Comedian in bijna alle grote theaters van Nederland en op festivals als Laughing Matters en Lowlands. In België, Duitsland en Denemarken geeft hij Engelstalige shows.

De kracht van het kleine
Tegenwoordig treedt hij vooral op voor het bedrijfsleven. Jaap heeft veel meegemaakt, maar vooral ook veel geleerd. Die kennis deelt hij met zijn publiek. Hij linkt pakkende, persoonlijke verhalen aan uitdagingen in organisaties en weet zo als geen ander mensen te raken en vermaken. Een unieke mix van inhoud, inspiratie en op het juiste moment ontspannen humor. Met als rode draad: de kracht van het kleine. Hoe maak je het verschil voor jezelf en voor de klant? Hoe groot die kracht van het kleine is, ontdekte Jaap dankzij broeder Carlos, de Portugese broeder die hem met een klein gebaar weer de kracht gaf om door te gaan. Niet voor niets zijn Carlosmomentjes een begrip voor iedereen die Jaap wel eens heeft meegemaakt.

Voor meer informatie over de sessie van Jaap Bressers op AMhypotheken, klik hier >>>