Wil je meer informatie over de sprekers?
 

Bekijk de sprekers >

28 september 2021

13:30 - 14:00

Ontvangst

Onder het genot van een goede kop koffie en iets lekkers kun je al lekker gaan netwerken voordat het programma begint!

14:00 - 14:15

Opening door dagvoorzitter

Jannie Benedictus opent AMhypotheken. 

14:15 - 14:45

Frederiek Busweiler

Coronacrisis en een booming woningmarkt
NHG neemt je mee in de actuele uitdagingen
Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. Op de woningmarkt lijken totaal andere uitdagingen gaande te zijn. Hoe zijn deze ontwikkelingen met elkaar verbonden? En wat heeft NHG hier eigenlijk over te zeggen? Frederiek Busweiler gaat graag met je in gesprek.

Lees hier meer over Frederiek >>>

 

14:45 - 15:15

Redactionele sessies

1. Arjen de Bake & Carla Hidding - Zeg maar dág tegen het identiteitsbewijs
Weg met het kopietje Identiteitsbewijs, weg met die natte handtekening.
Met online vertrouwensdiensten wordt de woonreis voor zowel klant als adviseur makkelijker en veiliger. Diverse marktpartijen, NVM en HDN hebben de handen inéén geslagen om de consument een hoogwaardig identificatiemiddel te verschaffen. Deze kan door de klant worden gebruikt tijdens het hele traject van makelaar tot hypotheekverstrekker. De klantidentificatie gebeurt online conform de WWFT, het identiteitsbewijs is niet meer nodig en de koopovereenkomst en/of de hypotheekofferte kan met deze nieuwe methode ondertekend worden. Wel zo gemakkelijk!

Lees hier meer over Arjen & Carla >>>

2. Michel van der Sluis 

De woning- en hypotheekmarkt draait op volle toeren. Maar hoe zit het eigenlijk met de funding? En wat gebeurt er als hypotheken gesecuritseerd worden? Graag geven we een kijkje achter de schermen, waarin we je bijpraten over de werking van securitisaties, kansen, manieren om risico’s te beperken en wat securitisatie betekent voor klanten.

Lees hier meer over Michel >>>

15:15 - 15:45

Pauze

15:45 - 16:30

Prof. dr. Dirk Brounen (Centraal Beheer sessie)

 

Irma van de Wildenberg (Florius sessie)

Stefan Groot (Rabobank sessie)

Partner sessies 

1. Centraal Beheer

Groene kansen voor de ambitieuze adviseur
Onder deze titel neemt prof. dr. Dirk Brounen je mee in een nuchtere verkenning van de mogelijkheden van verduurzaming voor de hypotheekadviseur van morgen. Hij bundelde jaren onderzoek, feitjes en data in een handzaam model, waarmee ambitieuze adviseur makkelijk aan de slag kunnen. Een model dat hij tijdens deze sessie zal presenteren, bespreken en delen met jullie als deelnemers.

Lees hier meer over Dirk >>>

2. Florius

Florius heeft de ambitie om voorop te lopen en te blijven innoveren. Daarom doen we dit jaar (wederom) mee aan de (20e editie van de) Dutch Design Week. Eén van de grootste designevents ter wereld, waar ontwerpen voor de toekomst centraal staan. Op dit moment wordt er hard gebouwd aan een expositie, waarmee Florius laat zien hoe wonen in de toekomst (weer) toegankelijk kan worden, met tal van mogelijkheden specifiek voor vitale 65-plussers. Waar mogelijk slaan we een brug tussen deze doelgroep en jongere groepen op de woningmarkt, waar beiden van profiteren. We nemen je graag mee in onze reis naar de Dutch Design Week.

Lees hier meer over Irma >>>

3. Rabobank 

Waarom het woningtekort er wél toe doet!
Huizenprijzen zijn alleen al in de eerste helft van 2021 harder gestegen dan in héél 2020. Hoe zal de woningmarkt zich de komende jaren ontwikkelen? Hebben starters nog een kans? Is een tekort aan woningen nu wél de oorzaak van de woningschaarste of toch niet? En hoe kunnen we de Nederlandse woningmarkt weer vlot trekken? In deze sessie gaat huizenmarkteconoom Stefan Groot in op verschillende aspecten van de krappe woningmarkt.

Lees hier meer over Stefan >>>

16:30 - 17:00

Floor Milikowski

Nederland heeft te maken met een ernstige woningcrisis. Door de schaarste aan woningen en de opkomst van beleggers op de woningmarkt, is het kopen van een eerste eigen woning of een iets grotere woning in de buurt voor veel mensen een onmogelijke opgave. Wat is er misgegaan en wat zijn de mogelijke oplossingen? Floor Milikowski geeft antwoord op deze en andere prangende vragen.

Lees hier meer over Floor >>>

17:00 - 17:30

Jaap Bressers

Jaap Bressers is één van de meest gevraagde sprekers op het gebied van omgaan met verandering. Hoe pak je je eigen rol hierin? Door pakkende persoonlijke verhalen te linken aan uitdagingen in organisaties, weet Jaap zijn publiek als geen ander te raken en inspireren om meer uit het leven en werk te halen. Vanuit jouw eigen glimlach kun jij met iets kleins het verschil maken. Voor jezelf, voor je collega’s en voor de klant.

Lees hier meer over Jaap >>>

17:30 - 18:15

Amuse-me-netwerk 

Netwerken onder het genot van heerlijke amuses.

18:15 - 21:15

AMhypotheken diner 

Tijdens het 3-gangendiner is er een dynamische, wisselende tafelsetting waardoor er veel ruimte is voor netwerken en nieuwe ontmoetingen. Per gang wisselt de samenstelling van de tafels.