AM verwelkomt je graag op AMhypotheken 2020!

 

* Ben je oud-deelnemer en heb je geen kortingscode per mail ontvangen? Stuur dan een bericht aan ammarketing@vakmedianet.nl

** Ben je am: member dan heb je recht op korting op je toegangsticket. Heb je geen kortingscode per mail ontvangen? Stuur dan een bericht aan ammarketing@vakmedianet.nl. Voor meer informatie over onze abonnementen: www.amweb.nl/alle-abonnementen

*** Let op dat er geen spatie voor of na de code staat, dit zal een foutmelding geven! 

BIj het kiezen van de tafel voor 10 personen, sturen wij per mail meer informatie toe. Het is dus niet nodig om alle tafelgasten los aan te melden. 

De factuur wordt standaard per e-mail verstuurd. Indien u de factuur per post wilt ontvangen, dan kunt u dit hier aangeven.

Netwerkapp

Voor de communicatie voorafgaand en tijdens AMhypotheken maken we gebruik van de netwerkapp. Als deelnemer maken wij een profiel voor je aan en kun je elkaar vinden op basis van inhoud. Waardevolle verbindingen zijn het resultaat! Om optimaal gebruik te maken van de netwerkfunctie willen wij je vragen of wij je naam, bedrijfsnaam en functie mogen tonen in de app, zodat deze zichtbaar is voor andere deelnemers in deze besloten netwerkapp.