Reserveer direct uw stoel >>


Tijdens dit compleet vernieuwde event am:hypotheken dineert u met hypotheekspecialisten en wordt u bijgepraat op diverse terreinen.

Zo krijgt u een inkijkje in een van de belangrijkste websites in dit domein: Funda. Wat zijn de plannen van de Head of Strategy & Business Development? 

Maar ook de Autoriteit Financiële Markten is van de partij. Vorig jaar experimenteerde de toezichthouder met vouchers om het betaalgedrag van consumenten te beïnvloeden. Wat zijn de resultaten en wat is het vervolg? 

De hypotheekmarkt is ook niet meer los te zien van het onderwerp duurzaamheid. De aankoop van een huis wordt als hét moment gezien om over duurzaamheid na te denken. Terecht?

 

Dit event vindt plaats op dinsdag 25 juni op een nieuwe locatie: DeFabrique in Utrecht. 


''Kwalitatief hoogwaardig netwerkmoment''

***

''Door diversiteit gasten en ambiance uitstekende netwerkgelegenheid''

***

''Sfeervol, leuke gesprekken, afwisselend, goede interactie aan tafel''

Inspiratie

Er gaat geen dag voorbij, of er is wel nieuws over de woningmarkt en/of de hypotheekmarkt. Een heel dynamische markt waarover iedereen wel een mening heeft. Op am:web vormen de berichten over hypotheken de meest gelezen berichten van de website! Of het nu gaat om fiscaliteit, hypotheekadvies of woningbouw: hypotheeknieuws maakt de tongen los. Tijdens am:hypotheken brengen we de discussie verder en voorzien we u van nieuwe inzichten.

Sharing Dinner

Sharing Dinner op am:hypotheken Schuif op 25 juni a.s. aan tafel bij event am:hypotheken samen met hypotheekprofessionals.

NIEUW: het diner wordt geserveerd volgens een vernieuwend "Sharing Dinner Concept", waarbij samen delen en ontmoeten centraal staat. Ook duurzaamheid speelt bij dit diner een belangrijke rol; er worden gerechten geserveerd met een minimum aan foodmiles.