Onbezorgd wonen met Florius. Nu en later

 

Nieuw: de Florius Verzilver Hypotheek voor de 60-plusser

Florius werkt nauw samen met onafhankelijke adviseurs. Die kiezen, samen met de klant, regelmatig voor Florius. En dit is waarom:

Hypotheek in een dag

Is er een droomhuis op het oog en moet er snel gereageerd worden? Florius levert een hypotheek binnen een dag, via de vorig jaar geïntroduceerde ‘fast lane’.

Hypotheken die meebewegen

Florius hypotheken bieden enorme flexibiliteit op belangrijke momenten. Zoals bij verhuizen, scheiden, overlijden of verbouwen. Op zo’n moment geeft Florius flexibiliteit, gemak en extra steun. Zo hebben we bijvoorbeeld een scheidingsdesk en een nabestaandendesk, waar experts klaar zitten om verder te helpen. We verhuizen een hypotheek desgewenst mee. Of geven de mogelijkheid om zonder kosten extra af te lossen (gewoon via iDeal). Een bouwdepot rekening is binnen no time ingediend en betaald en dus loopt die verbouwing geen vertraging op. Het zijn maar een paar voorbeelden.

Nieuw: de Florius Verzilver Hypotheek voor de 60-plusser

Ons nieuwste hypotheekproduct is de Florius Verzilver Hypotheek. Speciaal voor 60-plussers die veel geld in de ‘stenen’ hebben zitten, maar niet willen verhuizen. Wij zorgen ervoor dat zij toch de beschikking kunnen hebben over extra geld. Dat geld is bovendien vrij te besteden. Zo kunnen deze ouderen hun kinderen helpen, bijvoorbeeld bij een studie of het kopen van een huis. Of hun huis aanpassen aan de wensen voor een oude dag. Of zorgen voor maandelijks een extra pensioen. Allemaal mogelijk met de Florius Verzilver Hypotheek.
Door mee te bewegen dragen we ons steentje bij aan het oplossen van maatschappelijke problemen waar klanten voor komen te staan.

Meer weten over de Florius Verzilver Hypotheek? Lees hier meer

Moderne technologie voor betere en persoonlijkere service

Wij zetten moderne technologie in om het makkelijker te maken voor onze klanten en intermediairs. Met een persoonlijke online omgeving voor zowel onze klanten als onze intermediairs. Hier hebben zij alle overzicht in hun gegevens, kunnen berekeningen doen, berichten ontvangen of zelf iets regelen.

En we kijken vooruit en blijven door ontwikkelen. Florius ziet kansen in nieuwe wetgeving zoals PSD2 en toepassingen als Gradefix en Artificial Intelligence. Door dit toe te passen wordt het aanbod en de acceptatie nog beter, sneller en persoonlijker.

 

Daarom kiezen hypotheekadviseurs voor Florius:

 

  • breed scala aan rentetarieven

  • hypotheekproducten die meebewegen, zoals de Florius Verzilver Hypotheek

  • onbeperkt extra aflossen uit eigen middelen zonder extra kosten

  • Hypotheek in 1 dag.

  • gespecialiseerde helpdesks voor nabestaanden en scheidingen

  • mijnFlorius-omgeving voor klanten (via App of Website)

  • makkelijke administratie voor adviseurs (via App en FAN)

  • moderne technologie ondersteunt marktkansen

 

 

 

Sponsoren

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.