Presentaties

Een aantal sprekers van het am:hypotheken congres 2017 hebben hun presentatie ter beschikking gesteld. Hieronder kunt u de presentaties downloaden.

Martin van Garderen - ING
Duurzaam herstel of zeepbel?
Snel, sneller, snelst: best practices in hypotheekproces
Sander de Loo - Zorgeloosch
Woningverduurzaming: een kans voor een beter hypotheekadvies
Hans Heijnen - Nationale Hypotheek Garantie
Kansen voor een instant aanbod
Karin Polman - Florius
Snel, sneller, snelst: best practices in hypotheekproces
Wytzejan de Jong - De Hypotheker
Innovatie in hypotheekadvies
Karina Raaijmakers - AFM
Zorgplicht: wat kan beter?
Rik Sieben - Sieben Advocatuur
Hypotheekregels tegen het licht
Taco van Hoek - EIB
Looptijdrente, wat brengt het u en uw klant!
Jeroen Oversteegen - Nationale Hypotheekbond

Looptijdrente.nl 

Hypotheekrentetarieven worden in de meeste gevallen vergeleken op basis van de aanvangsrente bij het afsluiten van de hypotheek en niet over de te betalen hypotheekrente gedurende de looptijd van de hypotheek. Bij vergelijken op de aanvangsrente wordt er vaak geen rekening gehouden met het vervallen van de zogenaamde renteopslagen gedurende de looptijd van de hypotheek.

De looptijdrente geeft voor de consument een veel beter beeld van de totale kosten van een hypotheek gedurende de looptijd van een hypotheek. Looptijdrente.nl is gratis beschikbaar voor financieel dienstverleners.

Meer info op www.looptijdrente.nl

am:magazine

Niets missen op het gebied van verzekeringsnieuws? Word dan abonnee van am:magazine. Het blad is de maandelijkse inspiratie met achtergronden, diepgang en opinie. am:magazine verschijnt 9 keer per jaar en bevat specials over innovatie, marketing, vermogensbeheer, het intermediair & schade. Ook krijg u toegang tot het online digitale magazine & hoge kortingen op events!

Abonneer hier >>

 

Sponsoren

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.