Contact

am:hypotheken vindt plaats op donderdag 21 september in Supernova Jaarbeurs in Utrecht.

Supernova Jaarbeurs in Media Plaza
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Routebeschrijving

Of u nu met de auto komt of met het openbaar vervoer, route-informatie vindt u op de website van de Jaarbeurs. U kunt een plattegrond bekijken van het terrein van de Jaarbeurs. Supernova bevindt zich boven de hallen 9 t/m 11.

Parkeren

Als u met de auto komt, dan kunt u het beste parkeren op parkeerplaats P4. Meer informatie over parkeren bij de Jaarbeurs staat op de parkeerwebsite van de Jaarbeurs. U ontvangt van am: een uitrijkaart na afloop van het congres.
De jaarbeurs adviseert om het volgende adres in het navigatiesysteem in te voeren, om te voorkomen dat u op het Jaarbeursplein in de wegwerkzaamheden terechtkomt: Truus van Lierlaan 1, 3527 KZ Utrecht.

All-inclusive

Hapjes, drankjes en een lunch: alles staat voor u klaar tijdens dit all-inclusive congres. U kunt rekenen op de excellente catering van Supernova Jaarbeurs Utrecht. Alle am:events bieden het perfecte decor voor een leerzame dag vol netwerkmogelijkheden.

Voor algemene informatie over het congres:

Vakmedianet
Cindy Dijkerman
T (088) 5840 866
E cindydijkerman@vakmedianet.nl

Voor informatie over de sponsormogelijkheden:

Vakmedianet
Emilie Kars
T (088) 5840 861
E emiliekars@vakmedianet.nl

 

 

Korting voor abonnees

Abonnees van am:magazine, am:signalen of am:signalen financiële planning ontvangen 50% korting op de inschrijving!

am:magazine

Niets missen op het gebied van verzekeringsnieuws? Word dan abonnee van am:magazine. Het blad is de maandelijkse inspiratie met achtergronden, diepgang en opinie. am:magazine verschijnt 9 keer per jaar en bevat specials over innovatie, marketing, vermogensbeheer, het intermediair & schade. Ook krijg u toegang tot het online digitale magazine & hoge kortingen op events!

Abonneer hier >>

 

Sponsoren

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.